Nieuws

Apps voor de huisvrouw

Ook als huisvrouw of huisman kunnen apps je het leven makkelijker maken. Wij lichten enkele nuttige en/of leuke apps toe.

Geen inspiratie om te koken? Download dan de Dagelijkse Kost-app van televisiekok Jeroen Meus. De app zit propvol videofragmenten en zit visueel sterk in elkaar, waardoor je je iPad of iPhone perfect als keukenhulpje kunt gebruiken.

Geheugensteuntjes
Voor het koken moeten er natuurlijk boodschappen worden gedaan. Met de app MyShopi kun je verschillende lijstjes maken op basis van de winkel waar je naartoe gaat. Een recept, spullen die je voor je echtgenoot moet meenemen… Je partner kan ook zelf een lijstje aanmaken op zijn smartphone en je dat bezorgen via sms of mail. Sinds kort bevat MyShopi ook kortingsbonnen voor een resem bekende producten.

[related_article id=”161563″]

Zijn er naast de boodschappen nog andere taken die je niet mag vergeten, dan kan de app 2 Days een handig geheugensteuntje voor je zijn. In deze minimalistische to-do-app som je op wat je vandaag en morgen nog moet doen. Als je een taak invoert, kun je die altijd terug oproepen en aan je lijstje toevoegen.

Ontspanning
Terwijl je het huishouden doet, kun je op je tablet of smartphone televisiekijken dankzij de apps Yelo van Telenet en TV Overal van Belgacom. Voorwaarde is wel dat je er klant bent.

Voor je dagelijkse lach (indien je van het soort humor houdt tenminste) is er De Digitale Druivelaar. Dat is een digitale versie van de typisch Vlaamse Druivelaar-scheurkalender. Als je dagtaken erop zitten, bereid je met The Cocktail App de heerlijkste cocktails.

2 daysAndroidandroidmarketapp storeappreviewappsbelgacomdagelijkse kostdigitale druivelaardownloadsipadiphoneipod touchjeroen meusmobielmyshopiproductiviteitsoftwaretelenetthe cocktail apptv overalyelo

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals