Nieuws

Anonymous valt nazi’s aan

De "hacktivisten" van Anonymous slaan weer toe. Deze keer richten de anoniemen zich op de Amerikaanse Nazipartij. Haar website werd neergehaald en beschadigd.

Begin januari startte de groep Operation Blitzkrieg op. Anonymous viel Duitse neonazi- en extremistengroepen aan, waaronder de rechtse Nationaldemokratische Partei.

Een groep die zichzelf SolSec noemt haalde americannaziparty.com op 28 januari uit de ether, en vervolgde zijn aanvallen het hele weekend. Dat staat te lezen op het Twitterprofiel van Anonymouscenter.

Anonymous slaagde er volgens The Examiner ook in om whitehonor.com neer te halen, maar beide websites gingen later weer online.

Nazi Leaks
Op een website die Nazi Leaks heet, vind je (of vond je, want de website is op het moment van schrijven offline) namen, adressen en andere informatie van verscheidene Amerikaanse racistische internetgroepen, waaronder die van de American Nazi Party.

De persoonlijke informatie van Jamie Falla Kelso, webmaster en forumlid van de racistische groep American Third Position (A3P), werd gepubliceerd. Het gaat om een telefoonnummer, zijn adres en kredietkaartinformatie. De gegevens van John Taylor Bowles werden in december al te grabbel gegooid. Hij is lid van de Amerikaanse Nazipartij.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business