Nieuws

Yelo van Telenet eindelijk beschikbaar op Android

Telenet lanceert een Android-app voor zijn internettelevisieplatform Yelo, en voegt veertien nieuwe zenders toe.

Bij de lancering van Yelo eind 2010 was de dienst enkel beschikbaar op de iPhone, iPod Touch en iPad van Apple. In de zomer van 2011 kwam daar ondersteuning voor computergebruikers bij via de website yelo.be. Nu kunnen ook Androidgebruikers met de Yelo-app live televisie kijken op hun smartphone of tablet, de televisiegids checken of hun Digicorder programmeren.

Androidgebruikers konden de dienst eerder al via de website gebruiken indien hun toestel en browser Flash ondersteunt, of rechtstreeks via een achterpoortje. De webontwikkelaar die deze methode ontdekte en haar op zijn blog openbaar maakte, haalde de uiteenzetting na amper één dag weer offline omdat Telenet met gerechtelijke stappen dreigde.

[related_article id=”158455″]

De dienst heeft ook een facelift gekregen en er zijn veertien nieuwe zenders beschikbaar, waaronder VT4, VijfTV, Kanaal Z en heel wat Franstalige kanalen. In totaal kun je nu 31 zenders bekijken via de website of de app.

Waar het eerst enkel mogelijk was om Yelo te gebruiken via een internetverbinding van Telenet, kan dat voortaan ook via de 1.200 hotspots die Telenet in België beschikbaar stelt en de vele homespots die de kabelaar uit Mechelen momenteel uitrolt.

De Yelo-app voor Androidapparaten is nu gratis beschikbaar voor internet- en televisieklanten van Telenet.

Androidappdownloadsinternetipadiphonestreamingtelecomtelenetvideoyelo

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals