Nieuws

Deel je foto’s via Dropbox

Dropbox helpt je in de eerste plaats mappen tussen verschillende computers gesynchroniseerd te houden. Ideaal om bijvoorbeeld beeldbestanden van je laptop naar je vaste pc te kopiëren. Plaats de bestanden simpelweg in de Dropboxmap en even later verschijnen ze in de gelijknamige map op je pc. Op voorwaarde dat beide machines aan het internet hangen, natuurlijk.

Dropbox is ook praktisch om met derden bestanden uit te wisselen. Binnen de Dropbox-map kun je een onderliggende map aanklikken en aangeven dat je die wil delen. Dat gebeurt op basis van een mailadres, waarna die personen een mail krijgen waarin gevraagd wordt of ze bestanden willen delen.

Iedereen mee
Het interessante aan Dropbox is dat het tweerichtingsverkeer toelaat. Wanneer iemand bijvoorbeeld een van jouw foto’s bewerkt en de aangepaste versie in de gedeelde Dropboxmap plaatst, dan komt die automatisch terug bij jou terecht.

Je kunt foto’s verwijderen uit de Dropboxmap, waarna ze ook bij je kijkers verdwijnen. Standaard krijg je gratis 2 GB opslagruimte. Als je oude foto’s regelmatig verwijdert, kun je daar al ver mee raken. Voor 9,99 dollar per maand heb je 50 GB ter beschikking.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business