Een volledig Office-pakket is onmisbaar op een Android-telefoon. Met Quickoffice Pro creëer, bewerk en deel je Microsoft Office-bestanden. De app is in feite een bundel van vier verschillende applicaties: Quickword (vergelijkbaar met Word), Quicksheet (Excel), Quickpoint (Powerpoint) en QuickPDF (geavanceerde PDF-lezer). Hoewel het misschien een beetje onhandig is om een heel document te typen op je telefoon, is Quickoffice Pro ideaal […]

Advertentie

Een volledig Office-pakket is onmisbaar op een Android-telefoon. Met Quickoffice Pro creëer, bewerk en deel je Microsoft Office-bestanden.

De app is in feite een bundel van vier verschillende applicaties: Quickword (vergelijkbaar met Word), Quicksheet (Excel), Quickpoint (Powerpoint) en QuickPDF (geavanceerde PDF-lezer).

Hoewel het misschien een beetje onhandig is om een heel document te typen op je telefoon, is Quickoffice Pro ideaal om onderweg nog even snel een doc-bestand te bewerken. Zet de laatste puntjes op de i en stuur een bestand vervolgens naar Dropbox, Box, Google Docs, Huddle of MobileMe.

[related_article id=”161563″]

Met Quickoffice Pro werk je overal en altijd in de cloud. Een prettige functie is de spraakondersteuning. Je kunt gewoon tegen je telefoon praten en vervolgens verschijnt de tekst in het document.

Goedkoop is Quickoffice Pro wel niet. Probeer daarom de proefversie voor je besluit tot aankoop over te gaan. Er zijn wel gratis alternatieven te vinden in de Play Store, zoals Thinkfree Office Lite en Document To Go 3.0, maar helaas zijn deze apps minder gebruiksvriendelijk en uitgebreid dan Quickoffice Pro.

Quickoffice Pro voor Android-telefoons kost 11,57 euro in de Play Store. Voor de HD-versie voor tablets betaal je 15,43 euro