Nieuws

Instagrille: Bekijk Instagram-foto’s in Windows

Instagram komt naar Android, maar je wilt je genomen foto’s natuurlijk ook op het Windows-bureaublad bekijken. Die taak is geknipt voor Instagrille.

Het concept achter Instagrille is ijzersterk. Het Amerikaanse SweetLabs wilde het gebruiksgemak en mooie uiterlijk van mobiele apps overbrengen naar de Windows-omgeving en lanceerden Pokki. Deze appwinkel installeert verschillende online diensten en spellen als aantrekkelijke desktopapplicatie, waaronder het fraai vormgegeven Instagrille.

[download_file]

Veel valt er niet te vertellen over Instagrille, behalve dat het eenvoudig in gebruik is en vlak naast de Start-knop opduikt in je Windows-installatie. Je kunt dan inloggen bij je Instagram-account, de populairste foto’s van het moment bekijken of de nieuwsfeed openen van andere Instagram-gebruikers. Uploaden van foto’s vanaf de desktop is (nog) niet mogelijk, maar toch is het een leuke manier om kiekjes te bekijken terwijl je met andere dingen bezig bent.

[related_article id=”160534″]


Een soort van compacte fotoslideshow dus, waar je bovendien commentaren kunt toevoegen en foto’s kunt waarderen. Het is tenslotte ook mogelijk om gebruikers te volgen en ontvolgen. Instagram zelf had het niet beter kunnen doen.

Het enige waar we geen prijs op stellen, is de gelijktijdige download van de Pokki-winkel, die naast Instagrille opduikt in de startbalk. Als je op de bijgevoegde downloadlink klikt, zal Pokki meteen beginnen met de installatie van Instagrille.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business