Nieuws

Het beste van de Google Play Store

Een goede Android-app vinden in de Google Play Store is niet altijd even makkelijk. Gelukkig scheidt de Best Apps Market het kaf van het koren.

In de Google Play Store, die tot voor kort de naam Android Market droeg, vind je voor elk genre apps een overzicht van de populairste betaalde en gratis apps en ook aanbevelingen van medewerkers van Google. Je kunt ook handmatig naar apps zoeken maar in de zoekresultaten duiken geregeld apps op die legitiem lijken maar eigenlijk nep zijn of zelfs malware bevatten.

[related_article id=”161563″]

Gratis apps
Dat moet beter kunnen, dachten de makers van de Best Apps Market (BAM). Een team reviewers zoekt in het gratis aanbod van de Google Play Store naar de beste apps en stelt een overzicht op dat je via de website of de gelijknamige Android-app kunt raadplegen. Apps installeren via BAM is niet mogelijk, je wordt doorverwezen naar de Google Play Store.

BAM geeft je app-suggesties door de reeds geïnstalleerde software op je tablet of smartphone te analyseren. Daarnaast krijg je een overzicht je apps te zien, waarbij vermeld wordt hoeveel ruimte ze innemen en of je ze naar je SD-kaart kan verplaatsen. Ook kun je drie verschillende BAM-widgets op je startscherm neerplanten. 

Best Apps Market is gratis beschikbaar voor Android

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business