Nieuws

FriendCaster: alternatieve Facebook-app voor Android

Wie niet tevreden is met de officiële Facebook-app voor Android moet het alternatief FriendCaster eens proberen.

De officiële Facebook-app voor Android krijgt in de Play Store een waardering van gemiddeld 3,6 uit 5 sterren. De meest voorkomende klacht die een hogere score in de weg staat, gaat over de trage laadtijden. Ook maken relatief veel gebruikers melding van een haperende of weigerende app na een update.

Facebook-app installeert bloatware
De meest recente update van de Facebook-app voor Android installeert bovendien een aparte camera-app en een aparte chat-app op je smartphone. Als je die niet gebruikt heb je pech want je kunt ze niet verwijderen los van de Facebook-app.

[related_article id=”158901″]

FriendCaster, dat ook beschikbaar is voor de iPad, biedt alle functionaliteit van de officiële Facebook-app en meer. De app is overzichtelijk en bovendien kun je zowel het uiterlijk als de functionaliteit betreft. FriendCaster is ook een pak sneller dan de officiële Facebook-app.

FriendCaster voor Android is gratis en krijgt een score van 4,1 uit 5 sterren in de Play Store. Als je de advertenties in de gratis versie beu bent of gewoon de makers wil steunen betaal je 3,78 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business