Proffen willen robots in de prostitutie

In een paper voorspellen twee Nieuw-Zeelandse professoren dat robotvrouwen binnen veertig jaar de prostitutiemarkt zullen domineren.

Ian Yeoman en Michelle mars, respectievelijk professoren management en sexuologie, voorspellen in Robots, Men and Sex Tourism dat het Amsterdamse red light district tegen 2050 er helemaal anders kan uitzien.

In plaats van echte vrouwen kan je er dan met robots van lichte zeden aan de slag. De voordelen zijn voor het duo doorslaggevend. Zo kunnen de seksrobots (of prostibots), bacterie- en virusvrij worden gemaakt wat het risico op seksueel overdraagbare aandoeningen wegneemt.

Een ander argument is dat dergelijke robots mensensmokkel van meisjes uit Oost-Europa en andere regio’s een halt kan toeroepen.

Of het echt zover zal komen moet nog blijken. Zo kan je je afvragen of raamwandelaars tegen dan de voorkeur zullen geven aan een robot in plaats van een mens van vlees en bloed.

Daarnaast is er altijd het gevaar op bugs en productiefouten. We raden je dan ook aan om snel te vertrekken mocht je prostibot na de daad beginnen te roken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business