Goed nieuws voor Android-gebruikers die de vetrollen er nog voor de zomer af willen: De app Nike+ Running is nu ook op Android beschikbaar. De populaire app was al langer beschikbaar op iOS en is nu ook voor Android uit. De app helpt vooral bij het motiveren van hardlopers. Door verbinding te maken met nikeplus.com […]

Goed nieuws voor Android-gebruikers die de vetrollen er nog voor de zomer af willen: De app Nike+ Running is nu ook op Android beschikbaar.

De populaire app was al langer beschikbaar op iOS en is nu ook voor Android uit. De app helpt vooral bij het motiveren van hardlopers. Door verbinding te maken met nikeplus.com kun je je data die door de app wordt geregistreerd altijd raadplegen. Je kunt je tijden ook makkelijk delen en vergelijken met die van anderen.

De interface is geoptimaliseerd voor Android. Via gps kun je live je parcours volgen en loopstatistieken raadplegen. Ook van muzieknummer wisselen tijdens het rennen en audio-feedback behoren tot de mogelijkheden. Via Facebook en Twitter kun je ook direct je volgers laten weten hoe het hardlopen gaat.

 

Nike + Running is gratis beschikbaar voor iOS en Android