Nieuws

Creëer je eigen wereld

The Sandbox is een freemium spel voor iOS waar je je eigen wereld kan creëren.

Het begint allemaal met een tutorial. Je wordt wegwijs gemaakt in de wereld van The Sandbox, waarbij je met blokjes een wereld moet opbouwen uit verschillende grondstoffen. Zo moet je modder maken door aarde en water te mengen, of zand maken door water en rotsen. Je kan, om het jezelf makkelijk te maken een aankoop vanuit de app doen en extra ‘geld’ kopen. Hiermee kan je dan weer nieuwe elementen kopen, die je normaal moet ontdekken.

The Sandbox: God spelen op je iPhone The Sandbox: God spelen op je iPhone

[related_article id=”161563″]

Na verloop van tijd kan je ook de zon instellen, de temperatuur regelen en weersomstandigheden in- of uitschakelen.

Maar het draait niet enkel om natuur: na enkele levels moet je ook batterijen en stroomcircuits gaan opbouwen. Zo kan je in totaal 28 levels spelen. Daarna eindigt helaas de pret: de ontwikkelaar werkt nog aan nieuwe uitdagingen. Je kan wel doorgaan in de Free Mode, waar je kan aanmodderen zoveel je wil. Enkele leuke voorbeelden van free mode-creaties kan je vinden op Youtube en Pinterest.

The Sandbox is gratis beschikbaar in de Apple App Store en heeft Game Center integratie. De app is helaas enkel voor de iPhone geoptimaliseerd, maar is perfect speelbaar op een iPad. Voor meer informatie over de app kan je terecht op de website van de ontwikkelaar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business