Nieuws

Bekijk foto’s van het meest realistische lichtzwaard

Een Star Wars-fan maakte een wel heel erg realistische versie van het bekende lichtzwaard uit de film. Bekijk hier de foto’s en volg het fabricatieproces!

Je zou kunnen zeggen dat Brad Lewis, een doorwinterde visuele-effectenartiest bij BioWare die onder andere aan het rollenspel ‘Star Wars: The Old Republic werkt’, een sterke band heeft met George Lucas’ films en het bijhorende fictieve universum. Op zijn blog Slothfurnace vind je talloze bouwplannen voor eerdere lichtzwaarden – het soort realistische hebbedingen die de plastic speelgoedrommel zo van de kaart vegen.

Lewis’ laatste model, gevormd naar Obi-Wan Kenobi’s lichtzwaard in ‘Star Wars: A New Hope’, bevat zo veel detail dat fans van de sciencefictionserie niet anders kunnen dan kirrend rondedansen.

“Dit model was bijzonder uitdagend,” vertelt Lewis, “omdat je binnen in het lichtzwaard erg weinig plaats hebt om te werken. Daarmee bedoel ik dat ik de afmetingen van het originele zwaard niet wou overschrijden, maar ik moest wel alle elektronische en mechanische componenten kwijt.”

In de fotogalerij hieronder zie je enkele schetsen van Lewis’ jongste lichtwapen. Enkele functies van het beroemde zwaard zullen je ongetwijfeld verrassen.

jedilichtzwaardnieuwsstarwars

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals