Nieuws

Snel clips downloaden van je lievelingssites

YouTube-downloadtools zijn er in overvloed, maar met Freemake Video Downloader kun je ook clips downloaden van al die andere sites waar je video’s kan vinden.

We kennen Freemake al van Video Converter, een eenvoudig programma om snel videoformaten mee te converteren. Maar dit gratis programma richt zich uitsluitend op het downloaden van al die video’s die te vinden zijn op YouTube, Vimeo, Dailymotion en talloze andere sites en portalen.

[download_file]

Na installatie van Freemake Video Downloader (kijk uit dat je geen extra werkbalken installeert) is het mogelijk om een plug-in toe te voegen voor Firefox en Chrome. Met deze knop voeg je direct de video toe van een specifieke pagina, zodat je niet telkens een webadres hoeft te kopiëren en in het werkvenster te plakken.

We testten dit programma uit op de wat meer obscure sites en zagen dat Freemake zeer bedreven is in het wegplukken van Flash-filmpjes. Je kunt bij het downloaden de snelheid beperken om geen al te zware wissel te trekken op je internetverbinding en je kunt bepalen in welke resolutie, kwaliteit en containerformaat de video’s worden opgeslagen.

Net als bij zijn neef is dit een uitermate verzorgd programma dat voldoende controle biedt om het regelmatig te kunnen inzetten. Dus voordat een leuke clip na een paar dagen alweer offline verdwijnt, gebruik dus Freemake Video Downloader om het alsnog offline te kunnen terugzien.


 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business