Nieuws

Nuance PDF Converter Professional [Partner info]

Nuance PDF Converter Professional laat je de ongekende mogelijkheden van pdf optimaal benutten. De nieuwe versie 8.0 kent onder andere cloudintegratie en een eenvoudige formulierexport.

Voor zakelijke gebruikers is een pdf-bestand meer dan een document. Vaak vormt het bestandsformaat de basis van administratie, communicatie of archivering. Nuance brengt met PDF Converter Professional 8.0 een sterk vernieuwde versie op de markt die helpt bij het maken, converteren, bewerken en delen van pdf-bestanden. Veel van de nieuwe functies richten zich op dat laatste aspect. Zo kun je pdf-bestanden makkelijk openen vanuit veelgebruikte clouddiensten als Dropbox en Evernote. Gewijzigde bestanden zijn direct weer op die sites op te slaan. Samenwerking aan een pdf-bestand is mogelijk door de integratie met de zakelijke samenwerkingstools van Gaaiho.

Voor het bewerken van pdf’s kun je gebruik maken van het nieuwe tabblad Geavanceerde bewerking. Documenten worden hierin geconverteerd en volledig bewerkbaar weergegeven, zodat je niet naar een tekstverwerkingsprogramma hoeft te schakelen. Ook formuliergegevens kunnen makkelijk worden geëxporteerd, naar formaten als xfdf, xml en txt. Als het gaat om meerdere bestanden met dezelfde formuliervelden kan dat zelfs als csv-bestand. Ook nieuw is de functie Bestand verkleinen. Bestaande pdf’s kunnen daarmee kleiner worden gemaakt zodat ze eenvoudiger te verspreiden zijn. Verkleinen kan ook in batchmodus.

Nuance PDF Converter Professional 8.0 kost € 99 en is nu te koop bij Bol.com, Central Point, Misco, Staples en Fnac.
 

Klik hier voor meer informatie : store.digitalriver.com/promo/91131100

 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business