Nieuws

ZDNet-leeslijst: Waarom Apple tegen usb is

De leeslijst van deze week biedt ons een dwarsdoorsnede van alles wat belangrijk was in techland deze week.

We lezen meer over de usb-aansluiting van de nieuwe iPhone, bekijken wat voor rol Facebook speelt in het leven van vandaag en morgen en komen meer te weten over de toenemende druk op Microsoft om Windows Phone 8 heelhuids de deur uit te krijgen.

We stellen het op prijs als je ons de juweeltjes doorstuurt die we zelf over het hoofd zagen. Zolang het maar op de een of andere manier met technologie te maken heeft, zijn we al tevreden. Tip ons op redactie@zdnet.be.

Pinnig Apple
In een leuke technische uiteenzetting verklaart Cult of Mac waarom Apple vasthoudt aan zijn eigen connectors voor usb-apparaten, wat accessoirefabrikanten soms tot wanhoop kan drijven.

[related_article id=”158256″]

Spam in de commentaren
Elke website krijgt er op een bepaald moment wel mee te maken: commentaarspammers. The Kernel duikt diep in de redenen en methoden van deze vervelende parasieten.

Gangnam Style!
Virals zien we wel vaker, maar een Koreaanse popvideo houdt het internet al maanden in de greep. We ontdekken waarom Gangnam Style zo’n fenomeen is.

Gesprek met vadertje web
Tim Berners-Lee, een van de uitvinders van het internet is een van die zeldzame mensen die altijd wel iets interessants te vertellen heeft. Een vraaggesprek met de Financial Times.

Verkiezingen via Facebook
Niemand heeft nog tijd om in de rij te staan bij het stemhokje in verkiezingstijd, dus waarom zouden we Facebook niet gebruiken voor stemgerechtigden?

Nokia in de wachtkamer
Nokia’s bestaan hangt ervan af, maar het gaat pas de deur uit als het af is. De druk op Microsoft neemt toe om Windows Phone 8 op tijd aan te leveren, want het bestaan van beide bedrijven zou wel eens kunnen afhangen van zijn welslagen.

Facebook-rapportje
Wolfram Alpha, de zoekmachine voor knappe koppen, laat zijn gebruikers sinds kort een heus Facebook-rapport opstellen, waarin ze kunnen teruglezen hoe ze het sociale netwerk gebruiken en wat hun relatie is tot andere Facebookers. Niet alleen lezen, maar ook doen dus.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business