Nieuws

Apple gaat iOS Maps herstellen

Wie de kaarten op iOS 6 probeert heeft het mogelijk al gemerkt. De app zit vol fouten en onnauwkeurigheden. Apple zoekt nu mensen om dat aan te passen.

Apple heeft al sinds vorige week verschillende vacatures openstaan voor Maps in hun kantoren in Santa Clara (Californië, VS).  Softwareontwikkelaars moeten de toepassing “naar het volgende niveau brengen met vectorgebaseerde Apple Maps, turn-by-turn navigation en 3D.”

Dat ‘volgend niveau’ is eigenlijk het niveau dat Apple tot voor kort haalde toen het nog Google Maps gebruikte. Maar nu Apple en Google overhoop liggen, wordt de kaartenapplicatie vervangen door die van TomTom.

[related_article id=”158256″]

Sindsdien regent het opmerkingen en grappige vaststellingen. Straten zijn hier en daar onvolledig of verouderd. De navigatie leidt je vaak een eindje van je bestemming en soms duiken er hier en daar zwart-wit beelden op.

Een van de leukste om te zien zijn de straatbeelden. Hier zie je op fotoniveau soms scheefgetrokken opritten en bruggen. De beste fouten worden intussen op het internet verzameld, zoals op deze blog.

Apple gaat iOS Maps herstellen

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business