Nieuws

YouTube afspelen in stijl

Onlangs lanceerde Google nog zijn eigen YouTube –app voor iOS, die op vele vlakken beter was dan de voorheen ingebouwde versie van Apple.

Maar dat duurde niet lang: slechts 2 dagen later kondigde Apple een nieuwe iPhone aan met een langer scherm. De YouTube-app was daar niet op voorzien en werd totnogtoe niet geüpdatet, wat wil zeggen dat je het grotere scherm niet schermvullend kon gebruiken. Maar dat is buiten Jasmine gerekend.

Jasmine is een YouTube-app die enorm strak is vormgegeven, maar bovendien ook veel uitgebreider is dan de standaard YouTube-app.

[related_article id=”158256″]

In de app kan je zoeken naar gebruikers, video’s, afspeellijsten en dergelijke. Verder kan je ouderlijk toezicht inschakelen waardoor je zelf kanalen kan beperken en kan je zelf de kwaliteit van de video kiezen.

Jasmine werkt op de iPhone 3GS tot en met de zesde generatie iPhone, de iPhone 5. Verder heeft de app een apart geoptimaliseerde interface voor de iPad aan boord en kan je de app gebruiken op de laatste generaties iPod Touch.

Voor ouderlijk toezicht moet je wel de in-app aankoop van 1,59 euro uitvoeren. Je kan de app downloaden in de Apple App Store

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business