Nieuws

Het perfecte thuiskantoor

Dankzij de vooruitgang van de technologie kunnen we vandaag altijd en overal werken. Verkopers kunnen op hun laptop of smartphone de laatste cijfers opvragen en systeembeheerders kunnen in principe vanaf iedere pc – binnen of buiten het bedrijf – de boel in de gaten houden. Natuurlijk spelen cloudtoepassingen en de alomtegenwoordigheid van internetconnectiviteit hierin een belangrijke rol.

Overal werken betekent echter ook van huis uit kunnen werken. Steeds meer bedrijven geven hun personeel de mogelijkheid om dit te doen, zelfs op regelmatige basis. Voor de werknemer is thuiswerken een uitgelezen kans om de dagelijkse sleur te doorbreken en – vooral – ook om een keer de file niet te moeten trotseren. De werkgever krijgt in ruil een gelukkiger en gemotiveerder werknemer die tijdens zo’n thuiswerkdag vaak minstens even productief is als op een gewone werkdag. Iedereen gelukkig dus.

Maar voor het zover is, moet je weten dat bij het opzetten van een thuiswerkovereenkomst heel wat komt kijken, zowel sociaal, wettelijk als praktisch. Dit dossier toont digitale werkers hoe ze optimaal hun thuiskantoor kunnen inrichten en welke tools ze nodig hebben om vlot te communiceren.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business