Gentse startup Showpad scoort in de VS

Showpad, een verkoops- en presentatietool voor de iPad, wordt geïntegreerd in Jive Present. Daarmee kan het Gentse bedrijf groeien in de VS.

De startup werd in 2011 opgericht door Pieterjan Bouten, Louis Jonckheere en Peter Minne. Onder meer BASF en Heineken waren al klant, maar door de integratie van zijn technologie in Jive Present worden er nieuwe deuren geopend.

“Dit partnership is een nieuwe mijlpaal voor ons bedrijf en stelt ons in staat om onze positie in de VS te versterken”, zegt medeoprichter en CEO Pieterjan Bouten.

Jive concentreert zich op social business software. Hun zopas gelanceeerde tablettoepassing Jive Present combineert die social business met het mobiel salesplatform van Showpad. Met de app is het mogelijk om bijvoorbeeld verkoop-en distributieteams video- en geluidsmateriaal of andere content te bezorgen.

Belangrijker is dat je ze ook centraal kan beheren, zo kan je er voor zorgen dat het materiaal altijd up-to-date is. Ook voor opleidingen binnen bedrijven wil het platform een meerwaarde bieden.

“Bedrijven kunnen er niet meer omheen: hun teams moeten op een eenvoudige, intuïtieve en gestructureerde manier informatie kunnen ontvangen,” zegt Tony Zingale, voorzitter en CEO van Jive.

“Daarnaast moeten ze via sociale tools kunnen werken met de juiste content en communiceren met de juiste mensen. Met Jive Present hebben deze bedrijven voortaan een krachtig hulpmiddel in handen, dat toegankelijk is met amper één muisklik. Altijd en overal.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business