Nieuws

Google Nexus 7: dubbbele opslag, dezelfde prijs


Het lijkt er hard op dat Google een Nexus 7 op de markt gaat brengen met 32 GB interne opslag, maar dan wel voor dezelfde prijs als het model met 16 GB.

The Next Web vond een vermelding op de website van online winkelier Argos, die het heeft over een 32 GB-uitvoering van de Nexus 7. Niet alleen betekent dit dat Google plant een ruimere versie uit te brengen, maar het apparaat staat vermeld met dezelfde prijs als die van de 16 GB-uitvoering: 199 GBP.

Volgens een medewerker van de Britse winkelketen zou de nieuwe versie ergens tegen het kerstseizoen beschikbaar zijn. Bij het Amerikaanse Staples wordt ook al gewag gemaakt van de ruimere Nexus 7 en ook hier ligt de prijs even hoog als de 16 GB-uitvoering. Maar hier zou de Android-tablet al deze week in de verkoop gaan.

[related_article id=”158901″]

In onze regio wordt de Google Nexus 7 16 GB-versie aangeboden voor 250 euro. Als de trend zich doorzet, zullen wij ook hier voor dezelfde prijs 16 GB extra opslag meer krijgen.

De kans is groot dat Google zijn prijsstunter nog voordeliger maakt in afwachting van de aanstaande Microsoft Surface en, mogelijk, een kleinere uitvoering van de iPad. Het zal hard om hard gaan als de kerstinkopen voor de deur staan.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business