Nieuws

Samsung Galaxy S III krijgt Jelly Bean-update

Tijdens ontwikkelaarsconferentie Google I/O is Android 4.1 oftewel Jelly Bean aangekondigd. De meeste fabrikanten moeten die nieuwe versie eerst nog aanpassen met eigen gegevens en een eigen grafische schil, dus duurt het vaak even voordat de update beschikbaar wordt. Vanmorgen kreeg Androidworld meldingen van Belgishe Galaxy S III-eigenaars dat de Jelly Bean-update voor hen beschikbaar is.

De update bevat een aantal verbeteringen die standaard in Jelly Bean zijn verwerkt, maar ook wijzigingen van Samsung zelf. De belangrijkste vernieuwingen zijn:

  • Een verbeterde snelheid dankzij Project Butter
  • Een verbeterd instellingenmenu
  • Meer informatie bij je notificaties
  • S Note wordt vervangen door S Memo
  • Implementatie van Google Now
     

De update naar Jelly Bean voor de Samsung Galaxy S III lijkt vanaf nu dus beschikbaar te zijn voor Belgische gebruikers en kan Over The Air (OTA)  worden gedownload. Dit wil zeggen dat je de update op het toestel kan downloaden via een wifi-verbinding. Het is mogelijk dat toestellen die aangepast zijn door providers de update nog niet direct ontvangen.

Mocht de melding om te upgraden niet automatisch verschijnen, dan kan je deze handmatig opvragen via ‘Instellingen’ > ’Toestel-info’ > ’Software-update’ > ’Bijwerken’. Ook is het mogelijk om de update via Samsung Kies te installeren, het softwareprogramma van Samsung voor pc en Mac.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business