Nieuws

ZDNet-leeslijst: Waarom we Facebook haten

Facebook is onontkoombaar geworden als je het hebt over online communicatie. Maar dat betekent niet dat iedereen de netwerksite een warm hart toedraagt, vooral niet waar het databescherming en privacy betreft. Radio Free Europe schrijft over deze vreemde relatie met de site.

Verder raden we je vooral het achtergrondartikel aan over Google Now, dat net zo onmisbaar is geworden als Facebook en lezen we over BlackBerry-eigenaars die hun toestel juist kunnen missen als kiespijn.

Zoals altijd zien we heel wat juweeltjes over het hoofd. Als je er een ziet die we vergeten zijn, laat het ons dan weten op redactie@zdnet.be.

Het zwarte schaap
Volgens de New York Times schamen steeds meer mensen zich om een BlackBerry uit de zak te halen. Een teken aan de wand voor de veelgeplaagde telefoonfabrikant.

Nu voor de toekomst
Google Now is het volgende grote project van de Amerikaanse zoekmachine dat je altijd en overal de juiste informatie moet geven. The Verge ging dieper in op de technologie achter het project.

Laders onder de loep
Het gebeurt niet zo vaak: een recensent name en groot aantal usb-laders voor mobiele toestellen onder de loep en bekeek welke de beste is.

Evolutie van Starcraft
Ontwikkelaar Patrick Wyatt geeft op zijn blog een uniek kijkje in de keuken van de productie van Starcraft, nog altijd een van de populairste games aller tijden.

Patentencyclopedie
The Guardian zet eens en voor altijd op een rijtje waar de patentoorlog om draait in een uitvoerige FAQ, zodat je weer snel bij bent.

Koning Twitter
De zwijgzame maker van het meest spraakzame medium wordt in het zonnetje gezet. Jack Dorsey, die al niet eens meer werkt bij zijn creatie Twitter, houdt er aparte denkbeelden op na.

Verfoeid Facebook
Facebook is niet meer weg te denken uit het moderne wereldbeeld, maar veel mensen hebben weinig positiefs te melden over de site die ze het meeste open hebben in hun browser. Waarom haten zo veel mensen Facebook?

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business