Nieuws

AM-Deadlink: Dode bookmarks snoeien

Door de jaren heen bouw je een gigantische verzameling op van favoriete websites in je browser. Met AM-Deadlink controleer je razendsnel of je bookmarks nog leven.

Het snoeien van bookmarks gebeurt in één handig overzichtsscherm. Met één muisklik controleert AM-Deadlink of je favorieten nog geldig zijn. Vindt het programma een link die niet meer bestaat, dan krijg je een melding en kun je deze uit de lijst verwijderen. Ook dubbele links kun je automatisch laten opsporen en verwijderen.

[download_file]

Daarnaast biedt de tool enkele handige extra"s. Je kunt bijvoorbeeld een lijst met al je favorieten netjes gerangschikt afdrukken. Je kunt favorieten ook back-uppen als zip-bestand.

Ook maakt AM-DeadLink het mogelijk om "favicons" te downloaden. Deze minilogo"s horen bij bepaalde websites en helpen je een bepaalde link sneller terug te vinden in de langste lijst.

AM-Deadlink wordt nog steeds bijgewerkt, maar er is wat slecht nieuws voor Firefox-gebruikers. Door een verandering in de manier waarop de databases zijn gebouwd, is het niet meer mogelijk om bookmarks te verwijderen uit de Mozilla-browser. Het is wel nog steeds mogelijk om dode links te vinden, maar je zult ze dan met de hand moeten verwijderen.

Toch blijft dit een uitstekend hulpmiddel, dat samenwerkt met IE, Firefox, Chrome en Opera.

AM-Deadlink is omgetoverd tot een handige draagbare applicatie, wat van pas komt als u altijd een USB-stick bij zich hebt met de meest noodzakelijke reparatiesoftware. U kunt deze handige online doodgraver gebruiken voor Internet Explorer, Firefox en Opera.

Windows 95/98/Me/NT4/2000/2003/XP/Vista

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business