Nieuws

Nintendo komt met kleine Wii op de proppen

De Wii U is niet de enige console waar Nintendo dit jaar nog mee uitpakt. De spelfabrikant brengt begin volgende maand ook de Wii Mini op de markt, het kleine broertje van de Wii.

Nadat er bijna 100 miljoen exemplaren van de Wii werden verkocht, komt Nintendo nu op de proppen met een kleinere versie van hun populaire spelconsole. De Wii Mini is niet alleen kleiner in formaat, maar ook in prijs. Je hebt hem al voor 99,99 dollar.

De rood-zwarte console werkt met de meeste Wii-accessoires, maar heeft geen internetmogelijkheden, en draait uitsluitend Wii-spellen. Spellen voor de Nintendo GameCube kan je er dus niet mee spelen.

[related_article id=”152275″]

De heruitgave van de Wii lijkt vooral een zet van Nintendo om de console niet volledig overbodig te maken, nu ze ook met hun nieuwe Wii U op de markt komen. Die verschijnt eind deze week bij ons in de winkels.

De Wii Mini verschijnt op 7 december, maar komt voorlopig enkel in Canada op de markt. Of en wanneer de console in andere landen beschikbaar zal zijn, is nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business