Twee gelekte slides suggereren dat BlackBerry 10 onder meer videogesprekken krijgt en de mogelijkheid om je scherm te delen. De afbeeldingen in kwestie worden niet officieel bevestigt door RIM maar verschenen op het CrackBerry forum. Hierop wordt getoond hoe je via BBM, de messengerclient van BlackBerry, snel foto’s en andere zaken kan delen met een […]


Twee gelekte slides suggereren dat BlackBerry 10 onder meer videogesprekken krijgt en de mogelijkheid om je scherm te delen.

De afbeeldingen in kwestie worden niet officieel bevestigt door RIM maar verschenen op het CrackBerry forum. Hierop wordt getoond hoe je via BBM, de messengerclient van BlackBerry, snel foto’s en andere zaken kan delen met een groep.

Tegelijk wordt getoond hoe je vanuit een chatgesprek ook je scherm kan delen of een videogesprek kan voeren.


[related_article id=”161563″]

De afbeeldingen in kwestie werden intussen weggehaald op het forum van CrackBerry maar Boy Genius Report kon ze nog herpubliceren. Recent heeft Research In Motion zijn BlackBerry Messenger nog een update gegeven waardoor je voortaan gratis via wifi kan bellen naar BBM-contacten.

Krijgt BlackBerry videochats? Krijgt BlackBerry videochats?

BlackBerry gaat in januari zijn nieuw besturingssysteem BlackBerry 10 voorstellen. Dat moet een inhaalbeweging worden na de problemen in 2012 waarbij zowel de software als de nieuwe toestellen moesten worden uitgesteld.