Nieuws

Smartwatches en nieuwe laptopschermen bij Sony op CES

Van hippe technologie zoals 4K en NFC tot sciencefictionachtige smartwatches: op de Sony-stand op CES vallen heel wat nieuwe producten te zien. We zetten de leukste op een rij.

Schuif de smartphones en Smart TV"s maar opzij, de SmartWatches zijn hier. James Bond heeft er al geruime tijd een, maar nu kan jij er ook eentje dragen.

NFC is de nieuwe rage op CES. Dankzij Near Field Communication is apparaten verbinden met elkaar niet meer dan ze even tegen elkaar houden. Zo is er de SBH-20, een Bluetooth stereo headset. Of voor wie een hekel heeft aan hoofdtelefoons is er de SRS-BTV5, een compacte draadloze speaker. We probeerden hem op de stand zelf uit met onze eigen Google Nexus foon en presto, muziek! Wil je een betere geluidskwaliteit, dan kies je voor de SRS-BTX300. En zie je het meer in de boomboxes, dan is er de RDH-GTK37iP.
 

[related_article id=”160734″]


Triluminos is Sony"s nieuwste display technologie. Ze zorgt voor rijkere kleuren en helderder beeld. De tech wordt nu al in Sony"s top tv"s gebruikt, maar staat duidelijk ook klaar voor laptop-schermen. De demo liet weinig aan de verbeelding over.
 


Sony"s app voor Smart TV kreeg ook een serieuze opfrisser. Met de nieuwe naam SideView weet je al dat je heel wat meer kan verwachten dan enkel een gesimuleerde remote. Sony"s diensten zoals Music Unlimited zijn in de app geintegreerd, maar je kan ook perfect door de EPG bladeren.


Een aantal jaren terug was Sony de eerste die een OLED-televisie op de markt zette, toen 11 inch groot. Nu lopen ze wat achter maar lieten ze toch zien dat er hard gewerkt wordt aan de nieuwe technologie. Een 4K OLED scherm lijkt ons wel wat, de vraag blijft wanneer Sony klaar is om ze op de markt te gooien.
 


Ook voor de camera liefhebbers is er nieuws. Wat dacht je van deze Action Cam? Of zie je het liever groot, dan is de NEX-F5700 misschien wel iets. Opnames in 4K passen perfect op al die 4K-schermen. Sony toonde ook een consumer-model, maar dat was een prototype.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business