Nieuws

Samsung toont glimp van nieuwe Galaxy S IV

Samsung telt af naar haar 'Unpacked'-persevenement op 14 maart en gunt ons een glimp van wat vermoedelijk de nieuwe Galaxy S IV is.

Donderdag 14 maart 2013 staat al een tijdje in de agenda aangekruist als de dag waarop Samsung haar nieuwe smartphone gaat onthullen tijdens een persevenement in New York.

Vannacht verscheen een tweet op de officiële Twitter-pagina van Samsung Mobile US met een donkere foto van wat naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe Galaxy S IV is.

Daarnaast heeft Samsung ook een tweede teaservideo de wereld in gestuurd. De video’s tonen de jonge Jeremy Maxwell, die de opdracht heeft gekregen om zich over een geheimzinnige doos te ontfermen tot het ‘Unpacked’-persevenement op 14 maart.

Vermoedelijk zitten er enkele aanwijzingen verborgen in deze filmpjes, maar echt wijs raken we er niet uit. Op een gegeven moment zegt Jeremy dat het voorwerp in de doos zijn favoriete kleur heeft, wat zou kunnen betekenen dat de Galaxy S IV in verschillende versies komt.

Volgens de laatste geruchten zal de S IV over een 4,99 inch Super Amoled-scherm, een octacore Exynos-processor, een aparte octacore grafische chip en 2GB RAM-geheugen beschikken. De smartphone zou beschikken over een 13 megapixelcamera, die kan filmen in 1080p, en een 2 megapixelcamera aan de voorkant om te videobellen. Het toestel zal draaien op Android 4.2.2 Jelly Bean.

Binnen enkele dagen zal de Galaxy S IV officieel onthuld worden. ZDNet is aanwezig op het ‘Unpacked’-persevenement in New York en brengt je alle details over het nieuwe vlaggenschip van Samsung.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business