Nieuws

Sony Xperia E vanaf nu beschikbaar voor 149 euro

Sony heeft een nieuwe betaalbare smartphone in de rekken gelegd. De Xperia E is vanaf nu te verkrijgen aan een prijs van 149 euro.

Sony heeft wat met het alfabet. We begroeten wederom een toestel met een letter in de naam. Naast onder andere de Sony Xperia S, T, V en Z kregen we vandaag het bericht dat ook de Sony Xperia E vanaf nu in de winkels te vinden is. 

De Xperia E was al in december vorig jaar door Sony aangekondigd maar ligt dus nu pas in de winkel. Sony richt zich met dit toestel duidelijk op de onderkant van de markt, dat is te zien aan de specificaties en de prijs van dit model.

[related_article id=”161563″]

Dit toestel is compact met een formaat van 113,5 x 61,8 x 11,0 mm en een gewicht van 116 gram. Er zit een accu in van 1500 mAh, die energie stuurt naar een 3.5 inch HVGA-scherm en een 1 GHz single-coreprocessor van Qualcomm. De Androidversie  die op de Sony Xperia E draait is Android 4.1 en er zijn veel extra’s op dit toestel te vinden zoals de Walkmanapplicatie, DLNA voro verbinding met je tv, en bellen met HD Voice.

De Sony Xperia E is vanaf vandaag verkrijgbaar in het zwart en vanaf eind april ook in het wit voor de zeer lage prijs van 149 euro. Dit model is vooral geschikt voor wie zijn eerste stappen zet op de smartphonemarkt en een budgetvriendelijk toestel zoekt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business