Nieuws

eBuddy XMS: Multichatten voor smartphone en desktop

Het aantal chatcliënten om contact te houden met je vrienden loopt de spuigaten uit. Stop al die netwerken onder een paraplu op je smartphone, met de mooie app eBuddy XMS.

Het einde van het MSN-protocol nadert met rasse schreden en miljoenen mensen zijn daarom op zoek naar een andere manier om via chat contact te houden met anderen. Je kunt overstappen naar Skype, maar omdat deze dienst niet goed samenwerkt met andere netwerken, is het alles of niets als je je MSN Messenger-contacten overzet naar Microsofts VoIP-applicatie.

Omdat je tegenwoordig kunt kiezen uit Facebook Chat, Google Talk en een heel stel andere applicaties om te chatten met vrienden, kan het handig zijn om al die netwerken samen te brengen onder een enkele account, zodat je met een enkel wachtwoord toegang hebt tot al deze verschillende protocollen.

eBuddy XMS is een goed alternatief, vooral omdat het een groot aantal mobiele apps heeft en een webversie aanbiedt aan desktopgebruikers.

[related_article id=”160534″]

eBuddy, dat al bestaat sinds 2003, is een krachtige mobiele chatcliënt die vooral uitblinkt in de vele manieren waarop je contacten kunt organiseren en samenbrengen. Je kunt kiezen of je offline contacten wilt verbergen, verschillende geluidjes en notificaties instellen en een automatisch antwoord toevoegen.

 

WhatsApp-alternatief
eBuddy XMS is ook een alternatief voor WhatsApp, een realtime chatdienst die de laatste jaren erg populair is geworden in de smartphonewereld. Laatstgenoemde vraagt je echter om je telefoonnummer te koppelen aan je account, terwijl je bij eBuddy er voor kunt kiezen om een zogenoemde eBuddy PIN in te voeren als je dat ongemakkelijk vindt.

Via tabbladen kun je springen tussen je contacten, gesprekken en toegevoegde accounts. eBuddy XMS draait op de achtergrond, zodat je geen gesprek mist tenzij je bent uitgelogd. Groepsgesprekken behoren tot de mogelijkheden

eBuddy heeft in de loop der jaren een groot aantal mobiele applicaties gebouwd en is vrijwel op elk mobiel platform te krijgen. Gebruikers van Android, iPhone, Windows Phone, BlackBerry en Symbian kunnen dus direct beginnen met chatten. Via de webversie kun je op je gemak je netwerken toevoegen en een overkoepelende account instellen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business