Nieuws

Apps van de week: universele chatcliënt en maak je eigen magazine

Deze niet te missen apps pikten we vorige week voor je uit: Instabridge, Google+, Flipboard, eBuddy XMS, Simple Call Recorder en AnkiDroid.

Dagelijks dwalen wij door de verschillende appwinkels, op zoek naar de leukste applicaties. Deze niet te missen apps pikten we vorige week voor je uit.

Instabridge biedt een oplossing voor een luxeprobleem waar steeds meer mensen mee te maken krijgen. In plaats van het wachtwoord van je wifi met je gasten te moeten delen, kan je ze met een enkele klik toegang geven tot je thuisnetwerk. (Android)

Een update van de iPhone-app voor Google+ heeft niet alleen het nieuwsoverzicht verbeterd, maar ook Snapseed-fotofilters toegevoegd. (iOS)

[related_article id=”158662″]

Flipboard, de populaire sociale nieuwslezer voor tablets en smartphones, heeft een update gekregen. In versie 2.0, voorlopig alleen op iOS, kan je onder meer je eigen tijdschriften publiceren. (iOS)

Loopt het aantal chatcliënten om contact te houden met je vrienden de spuigaten uit? Met eBuddy XMS stop je al die netwerken onder een paraplu op je smartphone. (Android, BlackBerry, iOS, Symbian, Windows Phone)

Simple Call Recorder kan gesprekken opnemen die je met een Androidtoestel voert. Je kan zelfs kiezen welke stem de app moet opnemen: de inkomende, die van jou of allebei. (Android)

Wil je Russische letters leren, alle landen ter wereld op de kaart kunnen aanduiden of spellen in het officiële NAVO-alfabet? Je kan het leren met de geheugenkaartjes van AnkiDroid. (Android)

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business