Nieuws

ZDNet Securitymaand: Blik op veilig

ZDNet besteedt in april extra aandacht aan security, met interessante artikelen, praktische tips en tools om jezelf beter te kunnen beschermen.

IT-security. De meeste mensen kunnen er niet mee leven. Maar je kunt ook niet zonder. Het is een ellende om sterke wachtwoorden te maken. En ze te onthouden. Het is vervelend als je antiviruspakket je internetverbinding uit de lucht haalt. Maar het is nog vervelender als je een lelijk virus op je pc krijgt omdat je geen antivirus had geïnstalleerd.

Omdat security in de afgelopen jaren een steeds grotere rol speelt, met de hack van het Playstation Network, verlammende Ddos-aanvallen op lokale banken en inbraken bij Linkedin, Evernote en talloze andere bedrijven, besteden we daarom deze maand veel aandacht aan beveiliging en bescherming.


Dat doen we allereerst met drie handige praktische gidsen op PDF-formaat, die op maat zijn gemaakt voor tablets. Je kunt deze wekelijkse gidsen in onze downloadrubriek gratis downloaden, al vragen we je wel je te registreren.

[related_article id=”161563″]

Daarnaast zullen we je wijzen op een aantal goede beveiligingstools voor consumenten en bedrijven. Zo bieden we je vandaag Kali Linux, een gerespecteerde suite programma’s waarmee IT-specialisten de beveiliging van het bedrijfsnetwerk kunnen testen.

Houd de komende weken daarom goed onze Security-pagina in de gaten of download nu de eerste ZDNet Security Guide.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business