Nieuws

Cardwise innoveert met mobiel onkostenbeheer

Cardwise innoveert met betaalplatform en mobiel onkostenbeheer dankzij betrouwbare Combell-hosting

SaaS-toepassing klaar voor explosieve groei
Als innovatieve start-up heeft Cardwise een infrastructuur gebouwd die klaar is voor een explosieve groei. Tegelijk mocht de opstart niet onnodig veel geld kosten. “Met een uitbreidbare Private Cloud-infrastructuur bij Combell kunnen we groeien wanneer onze business dat vraagt”, zegt Boris Bogaert, CEO van Cardwise. “Combell hielp ons ook besparen op licenties via het Microsoft BizSpark-programma.”

" Combell is niet de goedkoopste hosting-aanbieder in België, maar hun mensen zijn wel de beste van de markt. Jong, flexibel ingesteld en met een hoog expertiseniveau. "


Zeven jaar gegarandeerde opslag
Xpenditure, de online app van Cardwise, beheert en bewaart onkostennota’s online gedurende zeven jaar. “Tijdens de retentieperiode zullen we de totale opslagvolumes nog fors zien uitbreiden. Dankzij SAN-technologie kunnen we quasi onbeperkt groeien. We kunnen met factor-10 uitbreiden via een simpel mailtje naar Combell”, aldus Gunther Weyts, IT-directeur van Cardwise.
“De manier van werken van Combell sluit perfect aan bij onze visie”, vindt Wim Derkinderen, commercieel directeur. “Hun mensen zijn jong, flexibel ingesteld en met een hoog expertiseniveau. Hun feedback is goud waard voor een innovatief product als het onze.”

Audit en ISO-certificatie
De privacy van klanten en partnerships met financiële partijen zoals Belfius vragen om hoogwaardige beveiliging. “We hebben recent een diepgaande veiligheidsaudit en ISO 27001-certificatie achter de rug. Het is in belangrijke mate te danken aan de ervaring en de certificaties van Combell, dat we dit zo vlot konden doorlopen”, benadrukt Gunther Weyts.
"Combell is niet de goedkoopste hosting-aanbieder in België, maar hun mensen zijn wel de beste van de markt", besluit Boris Bogaert.

 


 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business