Nieuws

Nokia bevestigt de komst van de Lumia 928 met een teaser

Nokia maakt zich klaar voor een nieuw vlaggenschip, de Nokia Lumia 928.

Niet zo lang geleden vertelde Nokia dat er een nieuwe krachtpatser gepland stond voor het tweede kwartaal van 2013. Vandaag bevestigt de Finse fabrikant de komst van de Lumia 928.

Nokia heeft een webpagina van de Nokia 928 online gezet om fans te teasen. Op de Amerikaanse pagina staan onder andere de allereerste productfoto’s en een filmpje. De productnaam staat niet op de pagina vermeld, maar komt wel voor in de url: nokia.com/us-en/lumia928. Op de Belgische website is nog niets te vinden over de Nokia 928.

De teaser onthult weinig over de functies maar oogt precies hetzelfde als een recente advertentie op een dubbele pagina in Vanity Fair. De advertentie laat uitschijnen dat we PureView, optische beeldstabilisatie en een Carl Zeiss-objectief mogen verwachten. Fotograferen bij weinig licht zou dan erg eenvoudig moeten worden met de Lumia 928.

Vorige maand lekten er nog beelden van een witte Lumia met scherpere randen dan de huidige Lumia 920. De Lumia 928 is naar verluidt lichter en dunner en zal een 4,5 inch OLED-scherm krijgen in plaats van een LCD-versie.

Nokia heeft nog geen lanceringsdatum bekendgemaakt maar maakt ons warm met de woorden “Stay tuned for updates about the newest Nokia Lumia”.

Volgens een Bloomberg-rapport in april zou het toestel in mei in de Verenigde Staten gelanceerd worden via Verizon. Dat zou kunnen kloppen aangezien er medio mei een event in Londen gepland staat.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business