Nieuws

Speels vreemde talen leren op Android met Duolingo

Duolingo heeft het ambitieuze streven om het web te vertalen en tegelijk gebruikers vreemde talen te leren. Nu is er een gratis Androidapp, zodat je onderweg je Italiaans kan bijspijkeren.

Taalcursussen, in het klaslokaal of op de cd-rom, zijn duur en tijdrovend. Duolingo is weliswaar ook tijdrovend, maar kost je niets en benandert het leren van talen op een speelse manier die het veel krediet heeft opgeleverd bij de online gemeenschap.

Nu is er dan eindelijk een mobiele app (voor Android), waarmee je de speelse taalcursus ook kunt uitproberen op je tablet of smartphone. Je kunt prestaties ontsluiten door het correct vertalen van woorden en bekende zinnen in je taal naar keuze en verliest een ‘leven’ als je fout antwoordt.

[related_article id=”161563″]

Je kunt je aanmelden bij Duolingo met een nieuwe account of jezelf registreren met Google+ of Facebook. Het aantal talen is momenteel nogal beperkt, maar met Spaans, Duits, Frans, Portugees en Italiaans kom je al een eind. Duolingo is wel Engelstalig, dus als je die taal niet zo machtig bent, kun je deze app (of de site) beter links laten liggen.

Als dat niet zo is, kunnen we vakantiegangers deze speelse app van harte aanraden, zodat je nog snel wat woordjes kunt oppikken voor je op reis vertrekt.

Download Duolingo nu bij Google Play.  

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business