Nieuws

Spotify lanceert app voor Windows Phone 8

Het heeft even geduurd, maar nu is Spotify ook als app beschikbaar voor Windows Phone 8. Het vervoegt daar andere streaming-apps, zoals Deezer, Rdio en natuurlijk Xbox Music.

Het heeft even geduurd, maar nu is Spotify ook als app beschikbaar voor Windows Phone 8. Het vervoegt daar andere streaming-apps, zoals Deezer, Rdio en natuurlijk Xbox Music. Na lang wachten kunnen nu eigenaars van vlaggenschiptelefoons als de Nokia Lumia 920 of 720 nu ook Spotify beluisteren, incluis in offline modus.

De afwezigheid van de Spotify-app voor Windows Phone 8 was nogal opvallend, daar oudere Windows Phone-toestellen (met versie 7.x) reeds geruime tijd wél muziek via de populaire dienst konden streamen. De Windows Phone 8-versie raakte echter maar niet uit bètafase, waar het al maanden in vertoefde.

[related_article id=”160734″]

Visueel is de app heel gelijkend op Windows Phone 7.x-app. Een goede zaak, want die is een geslaagde combinatie van de Spotify-functionaliteit met het typische Windows Phone-design, waardoor het een van de beste Spotify-apps op alle platforms is.

multimediamuziekdienstnieuwsontspanningspotifystreaming muziekwindows phone 8xbox music

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals