Nieuws

Hoe sluit je apps in iOS 7?

In het verleden dubbelklikte je op de thuisknop van je iOS-toestel en de app-iconen verschenen zodat je er lang op ko, drukken om ze te sluiten. Niet zo op iOS 7.

Soms wil je eens met de grove borstel door alle apps gaan die je open hebt staan op je iOS-toestel. Of je iToestel daar echt weer sneller van wordt of niet, het doet deugd om een heleboel apps te zeggen dat ze ermee mogen stoppen. Alleen is dat op iOS 7 niet zo duidelijk hoe dat moet. Het is nochtans makkelijk.

[related_article id=”158256″]

Vroeger sloot je apps door twee keer te klikken op de home-knop. Je kreeg dan iconen van alle apps die aan het draaien zijn en van daaruit kan je ze sluiten. Dubbelklik je op de homeknop in iOS 7, dan krijg je kaarten te zien met een screenshot van de app die draait met daaronder het icoon.

Je kan links en rechts vergen om alle kaarten te bekijken. Helemaal aan de rechterkant vind je je thuisscherm. Als je naar links veegt, blader je door de apps die open staan.

Klik je op een kaart, dan ga je naar de app waarmee ze overeen komt. Klik je op de homeknop, dan ga je niet naar het thuisscherm zoals bij eerdere iOS’en, maar naar de plek waar je was toen je op de homeknop dubbelklikte.

Om een app te dwingen zich af te sluiten, ga je naar het overzicht met de kaarten door te dubbelklikken op de homeknop. Daar ga je naar de kaart van de ap die je wil sluiten en je veegt de kaart –niet het icoon- naar boven.

De twee lessen zijn: veeg naar boven en in het kaartenoverzicht brengt de thuisknop je niet naar je thuisscherm, maar naar de laatste app die open stond.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business