Nieuws

Pocket 4.6: Lezen-voor-later-app opgefrist voor iOS 7

Pocket, een uitstekende dienst om interessante artikelen te bewaren in een leeslijst, brengt een vernieuwde app uit voor iPhone en iPad.

Versie 4.6 van Pocket komt vlak op de hielen van het nieuwe Apple iOS 7 en heeft, net als het nieuwe besturingssysteem, een nieuwe interface. Niet alleen het hoofdscherm en de indeling zijn veranderd; ook het icoon op je thuisscherm heeft een opfrisbeurt gekregen.

Pocket 4.6 introduceert daarnaast Instant Sync, waardoor je leeslijst automatisch op de achtergrond kan worden gesynchroniseerd. Als je op een ander toestel een artikel toevoegt, zal die vrijwel meteen in de app verschijnen, of je hem nu open hebt staan of niet. De functie is alleen beschikbaar in iOS 7 en moet wel eerst worden ingeschakeld via het optiemenu.

De ontwikkelaar zegt ook dat de leeservaring flink is verbeterd, zodat het doorbladeren, labelen en zoeken een stuk soepeler zal verlopen dan in voorgaande versies. Als je een artikel opent, klappen werkbalken automatisch weg en de typografie is verbeterd om artikelen leesbaarder te maken.

Pocket 4.6 past tenslotte automatisch de woordafstand aan van online artikelen, zodat de weergave meer lijkt op wat je zult aantreffen in boeken en tijdschriften.

Pocket is niet alleen geschikt voor iPhone en iPad; de app is beschikbaar op de meeste mobiele platforms en heeft ook browserplug-ins voor op de desktop.

Je kunt Pocket 4.6 gratis downloaden via de Apple App Store.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business