Nieuws

Elf opmerkelijke datingsites

In het zakenleven geldt: 'go big of go niche'. Dat is bij online dating niet anders. Wij sommen enkele gespecialiseerde datingsites op. Voor Apple fans, dikkerds, kattenliefhebbers tot piloten, wetenschappers en - jawel - geeks.

In het zakenleven geldt: ‘go big of go niche’. Dat is bij online dating niet anders. Wij sommen voor enkele meest gespecialiseerde datingsites op. Voor Apple fans, dikkerds, kattenliefhebbers tot piloten, wetenschappers en – jawel – geeks.

1. Rijkaards

"Rich and Fabulous" (richandfabulous.be ) biedt als datingsite een aanbod ‘voor singles met niveau’. Arbeiders en werkzoekenden horen daar dus niet thuis. Een site als Match4me zit in dezelfde lijn, en is er enkel voor ‘hoger opgeleide singles’.

2. Beauties

Bij een site als ‘Mooie Mensen’ (mooiemensen.com) speelt het uiterlijk een rol. Al is schoonheid relatief, merken we aan de foto’s op de homepagina. Nieuw is het concept overigens niet. De Amerikaanse variant, beautifulpeople.com, telt 6,5 miljoen leden.

3. Dikkerds

Ook bij een datingsite als Maatjemeer-Match.be speelt het uiterlijk een rol. Al is die site van een ander pluimage: daten voor volslanke mensen. “Mensen in België worden steeds dikker”, zo luidt de verklaring op de homepagina.
 

4. Senioren

Voor senioren is er dan weer 50plusmatch.be, dat zich omschrijft als “een van de grootste datingsites van het land"". De minimumleeftijd voor de leden is 50 jaar. Maar een maximumleeftijd is er niet. De site heeft een aparte categorie "vanaf 80 jaar.  U bent dus nooit te oud om te daten.

5. Landbouwers

Voor landbouwers is er al ruim tien jaar lang, en dus lang voor er sprake was van een televisieprogramma als "Boer zoekt vrouw", een site als farmdate.be met een aanbod rond "agrarisch dating" met vooral Nederlandse landbouwers.

6. Avonturiers

Wie niet genoeg heeft aan één partner, kan zich een minnaar of minnares zoeken op Second Love. De site is biedt "discrete avontuurtjes tegen de relatiesleur’. De initiatiefnemers winden er geen doekjes om en omschrijven zich als ‘site voor dating en vreemdgaan voor mannen en vrouwen’.

7.  Geeks

Het Amerikaanse Geek2Geek is een datingsites voor techies. Mannen zijn fan van hun computer en video games, vrouwen prefereren film. Het rush hour op deze datingsite ligt tussen 2 en 3 uur ’s nachts.
 

8. Tattoo bezitters

Tattooed Singles is een datingsites voor mensen met een tattoo. De gemiddelde geregistreerde beschikt over zeven tattoos. De oudste deelnemer is 82.

9. Kattenliefhebbers

Purrsonals is een Amerikaanse datingsites voor kattenliefhebbers.  Het gemiddelde lid heeft 2 katten. Het ledenbestand is voor 70 procent vrouwelijk.

10. Piloten

Crewdating is een datingsite voor vliegend personeel: piloten en flight attendants. De meeste dates gebeuren evenwel op de begane grond.

11. Apple fans

Cupidtino is de originele naam van de eerste datingsite voor Apple fans. Deelnemers kunnen enkel inloggen via Apple producten onder het motto ‘Meet an Apple fan boy or girl’.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business