Nieuws

Samsung trekt Android 4.3-update voor Galaxy S3 terug

Samsung heeft de update naar Android 4.3 voor de Galaxy S3 tijdelijk opgeschort, omdat die voor problemen zorgt bij sommige gebruikers.

Samsung heeft de langverwachte update naar Android 4.3 voor de Galaxy S3 teruggetrokken, omdat die problemen blijkt te veroorzaken op sommige toestellen.

Verschillende gebruikers kregen na de update te kampen met problemen, zoals een batterij die sneller leegloopt dan normaal of een toestel dat zelfs volledig vastloopt. In een reactie zegt Samsung dat het de problemen onderzoekt en ondertussen de uitrol van de update tijdelijk heeft stopgezet.

[related_article id=”161563″]

Samsung maakte eind oktober bekend dat het van start zou gaan met de uitrol van Android 4.3 Jelly Bean naar de Galaxy S4, Galaxy S3 en Galaxy Note II. Naast de nieuwigheden die Android 4.3 met zich meebrengt, maakt de update deze toestellen ook compatibel met de beveiligingssoftware Knox en Samsungs smartwatch Galaxy Gear.

De Galaxy Gear, die samen met de Galaxy Note 3 in september werd gelanceerd, wordt voorlopig nog maar lauw ontvangen. Dat komt onder meer doordat de Gear alleen samenwerkt met Samsungtoestellen die draaien op Android 4.3 en die zijn momenteel nog maar dun gezaaid. Volgens BusinessKorea zouden er nog maar 50.000 exemplaren van het slimme horloge zijn verkocht, al spreekt Samsung zelf over 800.000 verkochte exemplaren. Vermoedelijk verwijst dit cijfer echter naar het aantal verscheepte toestellen naar retailers.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business