Nieuws

Samsung hervat Android 4.3-update voor Galaxy S3 en S4

Samsung is opnieuw begonnen met de uitrol van Android 4.3 naar de Galaxy S3 en S4, nadat die update tijdelijk werd teruggetrokken wegens problemen.

Samsung heeft de uitrol van Android 4.3 naar de Galaxy S4 en S3 hervat, nadat die eerder werd stopgezet wegens problemen bij sommige gebruikers.

De Zuid-Koreaanse telefoonbouwer begon half november met de uitrol van Android 4.3 voor de Galaxy S3 en S4, maar trok die al snel weer terug na klachten over stabiliteitsproblemen. Verschillende gebruikers kregen na de update te kampen met een batterij die te snel leegloopt of een toestel dat volledig vastloopt.

[related_article id=”161563″]

Samsung heeft de problemen onderzocht en er werd een nieuwe versie van de update voor de Galaxy S3 en Galaxy S4 uitgebracht. Android 4.3 wordt overigens ook naar de Galaxy Note 2 uitgerold. Naast de Android-update, wordt ook ondersteuning voor Samsungs BYOD-software Knox en de smartwatch Galaxy Gear toegevoegd.

Vermoedelijk zal de update naar Android 4.3 al snel worden gevolgd door de uitrol van Android 4.4 KitKat, ergens in de komende maanden. Samsung heeft voorlopig nog geen concrete planning bekendgemaakt voor de uitrol van Android 4.4 naar zijn toptoestellen. Alleen de Samsung Galaxy S4 Google Play Edition draait momenteel al op de nieuwste Androidversie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business