Nieuws

B.Lite lanceert Phone4Life: bellen naar buitenland aan lokaal tarief

De telecomoperator B.Lite lanceert een app waarmee je kan bellen naar meer dan 50 internationale bestemmingen, aan het tarief van een lokale oproep.

B.Lite, de onafhankelijke operator van telecomondernemeer Max Heilbron, lanceert een applicatie waarmee je kan bellen naar meer dan 50 internationale bestemmingen, aan lokaal tarief.

Via de app Phone4Life worden alle uitgaande oproepen oproepen automatisch afgeleid naar een lokaal vast nummer en verder doorgestuurd naar de nationale of internationale bestemming. Oproepen kunnen rechtstreeks vanuit je telefoonboek worden gelanceerd, zonder bijkomende handeling.

Phone4Life werkt met alle mobiele operatoren en MVNO’s en kan worden gedownload voor Android en iOS. Voor wie over een andere smartphone of een gewone gsm beschikt, heeft B.Lite een klever ontwikkeld, die je rechtstreeks op de simkaart kan kleven om van de dienst gebruik te maken. De app is gratis, maar er wordt wel een eenmalige activeringskost van 50 euro aangerekend.

Tijdens de daluren worden alle oproepen naar meer dan 50 vaste of mobiele internationale bestemmingen aangerekend aan de prijs van een vaste lokale oproep, wat voor veel tariefplannen betekent dat je gratis belt. Voor 5 euro per maand bel je ook tijdens de piekuren aan voordelige tarieven. De lijst van internationale bestemmingen wordt voortdurend aangepast en kan je hier terugvinden.

De app Phone4Life is nu reeds beschikbaar in de Google Play Store en Apple App Store, maar B.Lite gaat pas op 21 december van start met de dienst. B.Lite biedt vanaf dan ook de mogelijkheid om de app eerst 24 uur gratis te testen.

appb-litebelleninternationaallokaalnieuwsoperatortarieftelecom

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals