Nieuws

Rogerthat Enterprise: Eén bedrijfsapp voor de hele werkvloer

Rogerthat Enterprise is een platform voor grote bedrijven om een eigen app te maken, met de handige bouwstenen die Rogerthat aanbiedt.

Je vindt Rogerthat Enterprise daarom niet in de Google Play of de App Store, maar je installeert het als aparte app op alle smartphones binnen het bedrijf. Rogerthat Enterprise ondersteunt Windows Phone, Android en iOS.

[related_article id=”161563″]

De verschillende afdelingen binnen het bedrijf, zoals HR, marketing, sales en productie kunnen een apart onderdeel in de app versieren, zodat je niet meerdere apps naast elkaar moet gebruiken. Later kan je gemakkelijk nog andere departementen toevoegen, bijvoorbeeld een tracker om je chauffeurs te lokaliseren.

Geert Audenaert van Rogerthat Enterprise zegt dat hij mikt op bedrijven vanaf duizend werknemers. Audenaert: “Alles in de app kan je gemakkelijk centraal beheren dankzij de toegankelijke meegeleverde software. Dankzij handige schema’s in de Message Flow Designer kan je in realtime extra functies naar de app pushen.”

Rogerthat Enterprise wordt op dit moment getest bij enkele grotere bedrijven in Belgie. Elke app wordt op maat afgeleverd, zodat het bedrijf onmiddellijk ermee aan de slag kan en zelf kan kiezen wanneer het extra functies toevoegt.

Rogerthat Enterprise is momenteel te zien op het Mobile World Congress in Barcelona.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business