Nieuws

Vasco Digipass: app voor mobiele betalingen

Vasco toont op Mobile World zijn mobiele app waarmee je met één pincode online kan afrekenen. Ideaal om voortaan snel en handig mobiel te betalen.

Vasco heeft in feite al een hele hoop mobiele apps om veilig online in te loggen via tweestapsverificatie. Bijvoorbeeld Blizzard Battlenet Mobile Authenticator.

En in de meeste mobiele bank-apps zit Vasco-technologie geïntegreerd om veilig online te bankieren. Deze keer lanceert Vasco een eigen app, MyDigipass.com.

[related_article id=”161563″]

Hiermee kan je binnenkort in een heleboel onlinewinkels rechtstreeks op je mobiele telefoon of tablet betalen. Wanneer de betalingsgegevens moeten worden ingevuld, zoals kaartnummer of vervaldatum, word je naar de app MyDigipass.com gebracht.

Daar bevestig je met een pincode, en je aankoop is in enkele seconden betaald. Daarna word je terug naar de mobiele website gebracht, waar je hoort dat de betaling in orde is.

De eerste dienst die de MyDigipass.com-app integreert is Mobylla, een Belgisch bedrijf dat mobiele enterprise-oplossingen en diensten aanbiedt in verschillende sectoren zoals sociale diensten en telecommunicatie.

Nu is het afwachten hoe snel andere onlineshops en diensten de MyDigipass.com-app gaan ondersteunen.

Vasco is momenteel te zien op het Mobile World Congress in Barcelona. De app vind je hier bij Google Play.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business