Nieuws

Moto X wordt nu ook in Europa volledig personaliseerbaar

Motorola brengt zijn Moto Maker binnenkort ook naar Europa. Daardoor zal de Moto X ook in onze contreien volledig naar eigen smaak personaliseerbaar zijn.

Motorola heeft tijdens het Mobile World Congress in Barcelona aangekondigd dat het zijn Moto Maker binnenkort ook in West-Europa en Mexico beschikbaar maakt. Met de dienst kan je de Moto X volledig naar eigen smaak aanpassen.

Dat mag je best letterlijk nemen, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Het voorpaneel is in twee verschillende kleuren beschikbaar (wit en zwart), maar voor het achterpaneel kan je uit maar liefst 22 kleuren kiezen. Voor de cameraring en knoppen kan je uit zeven kleuren kiezen. Om het nog persoonlijker te maken kan je nog een tekst in het achterpaneel laten graveren.

[related_article id=”158901″]

Op die manier zijn er al honderden combinaties mogelijk, maar daarnaast kan je ook nog eens kiezen tussen een versie met 16 of 32 GB. Bovendien kan je het toestel nog verder personaliseren met een persoonlijke boodschap die verschijnt wanneer je het toestel opstart.

De Moto Maker werd in de Verenigde Staten samen met de Moto X gelanceerd, maar bleef nog achterwege bij de Europese lancering van dat toestel. Dat had te maken met het feit dat de personaliseerbare Moto X in de VS wordt geproduceerd en het te duur zou zijn om dezelfde mate van aanpasbaarheid in het buitenland aan te bieden.

Sinds die lancering is Motorola echter in handen gekomen van het Chinese Lenovo, dat de telefoonbouwer overkocht van Google voor een bedrag van net geen 3 miljard dollar. Daardoor kan het toestel nu vermoedelijk ook buiten de VS worden geproduceerd, waardoor het goedkoper wordt om dezelfde mate van personalisering in andere landen aan te bieden.

Het Moto Maker-platform wordt in het tweede kwartaal uitgerold naar West-Europa en Mexico. Voorlopig is enkel de Moto X personaliseerbaar, maar de uitbreiding van Moto Maker lijkt erop te wijzen dat er nog andere toestellen zullen volgen. Of het platform ook in België en Nederland beschikbaar zal zijn, is voorlopig nog niet duidelijk. De Moto X is alvast bij ons nog niet gelanceerd.Moto X wordt nu ook in Europa volledig personaliseerbaar

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business