Nieuws

Fabricovers: stofstickers voor je iPhone of Android

Aan het Belgisch Paviljoen op Mobile World Congress staat Fabricovers, een Belgisch idee om smartphones en tablets met bijzondere stickers te personaliseren.

Fabricovers gewoon als ‘sticker’ afschilderen doet het product geen eer. De Belgische start-up heeft een hele lijst aan stoffen patronen die je op een iPhone, iPad of Samsung Galaxy-apparaat kan plakken. Zo is de achterkant beschermd tegen krassen.

De sticker kan je gerust meermaals plakken, handig wanneer je wel eens wil wisselen tussen verschillende patronen. Alle stickers zijn behandeld met een hydrofobe coating.

Naast verschillende patronen in stof zijn er ook verschillende ‘houten’ stickers en ook allerlei neplederen prints. Voor tablets zijn er grotere stickers beschikbaar, zowel voor de iPad als de Samsung Galaxy Tab 3.

[related_article id=”161563″]

Een klassieke stofcover kost 12,95 euro, hout of nepleder 14,95 euro en tabletstickers 24,95 euro. Voorlopig enkel rechtstreeks online verkrijgbaar bij Fabricovers, maar er wordt gesproken met diverse winkels om een plaats in de showroom af te dwingen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business