Nu steeds meer mensen tv willen kijken op hun mobiele toestellen, probeert Belgacom zijn streamingdienst zo veel mogelijk uit te breiden.

Advertentie

De intrede van Netflix in België zal nog niet voor morgen zijn, dus wie zijn favoriete series en films liefst on demand of op zijn mobiele toestellen bekijkt, moet op zoek naar inheemse alternatieven.

Eén van die mogelijkheden, Belgacoms TV Overal-dienst, heeft net zijn app beschikbaar gemaakt in de Windows Phone-store. De app bestond al voor iOS en Android en vormt het mobiele deel van Belgacoms tv-aanbod. Met TV Overal kan je een veertigtal zenders op je mobiel toestel bekijken – eender waar je een internetverbinding hebt. 

[related_article id=”160734″]

Yelo TV
Ook Yelo TV, het iets uitgebreidere Telenet-equivalent van deze dienst, krijgt trouwens een Windows Phone-versie, maar die zal pas beschikbaar worden in de zomer. De Yelo-app bestaat dan weer wel al een hele tijd voor Windows 8.

TV Overal zit inbegrepen in een aantal pakketten van Belgacom, maar kan je ook als afzonderlijk abonnement nemen voor 4,95 euro per maand.

Advertentie