Nieuws

Toshiba Qosmio PX30t

Voordelen
Afwerking
Schermkwaliteit
Nadelen
Slechte muis en toetsenbord
Aanbevolen prijs:
Waar te koop?
Met zijn knappe scherm en strakke vormgeving heeft de Toshiba Qosmio PX30t alles aan boord om te scoren als All-In-One computer.

Zodra je de Qosmio PX30t van Toshiba ziet, merk je dat deze All-In-One kwaliteit uitstraalt. Een stuk van de achterkant en de voet hebben een aluminium afwerking, vergelijkbaar met de iMac van Apple. De voet oogt elegant, net als het hele scherm. De dunne, subtiele Harman Kardon geluidsbalk onderaan klinkt bijzonder goed, ook al moet hij nipt de duimen leggen tegen de MSI Adora24. 

De PX30t komt in een heleboel smaken en configuraties, met prijzen varierend tot wel 1.499 euro. Het basismodel blijft net onder de grens van 1.000 euro. 

De Ivy Bridge Intel Core i3-processor is een mobiele variant, wat de prestaties beperkt. Dat zie je ook terug in de benchmarks, waar hij samen met de MSI Adora24, op Samsungs AIO na, laag scoort. Enkel bij ruwe processortaken (Cinebench) komt deze AIO wel boven water.

De grafische chip presteert tamelijk goed. Een spelletje spelen kan, maar dan wel in laag detail aan 720p-resolutie. Een 3D game in Full HD spelen zit er niet in met deze grafische chip. Een film bekijken gaat prima op deze All-In-One met zijn prachtige Full HD-scherm.

Met de kwaliteit van het scherm zit het dus wel goed, maar dat kan niet gezegd worden van het toetsenbord en de muis. Beide zijn van plastic, ondanks hun alu-look. De muis heeft zelfs een bijzonder oncomfortabele vorm. Gelukkig kun je die handig vervangen, maar de keuze blijft vreemd. De grote 1 TB harde schijf zorgt ervoor dat je niet snel zonder opslagcapaciteit komt te zitten.

Bovenal een prima All-In-One met een prima chassis. Heb je meer centen over? Kijk dan verder dan dit basismodel, met specificaties tot een Core i7 en aparte mobiele Nvidia GeForce GPU.

Specificaties Toshiba Qosmio PX30t-A-110:

  • CPU: Intel Core i3-3120M
  • RAM: 4 GB
  • GPU: Intel HD 4000 Graphics
  • Opslag: 1 TB HDD
  • Scherm: 23 inch (1.920 x 1.080 pixels)
  • OS: Windows 8.1

Benchmarks:

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business