Nieuws

Google Hangouts voegt sms en chat samen

Google Hangouts voor Android maakt de stap naar versie 2.1 en daar horen enkele nieuwe en krachtige functies bij.

Google introduceert enkele nieuwe functies in een update voor Hangouts voor Android. De opvallendste is de mogelijkheid om sms-berichten en Hangoutconversaties van dezelfde contactpersoon samen te voegen.

Op welke manier je zelf berichten zendt, via mobiel internet of sms, kan je met een druk op de knop bepalen. In de conversatie zal er een duidelijk onderscheid blijven tussen sms en Hangoutberichten, en natuurlijk is het niet verplicht om beide samen te voegen.

[related_article id=”158901″]

Hangouts 2.1 krijgt verder een vereenvoudigde contactenlijst. Ze worden in twee groepen gesplitst: telefooncontacten en mensen waarmee je Hangouts gebruikt. Fans van widgets zullen een Hangoutswidget op hun homescherm kunnen plaatsen.

Wijzigingen voor Hangouts zijn er niet alleen aan de oppervlakte. Ook de efficiëntie van de code werd onder handen gepakt. De kwaliteit van videogesprekken gaat er daardoor op vooruit en ook de betrouwbaarheid van sms en mms krijgt een boost.

Hangouts 2.1 wordt deze week in de Playstore uitgerold. Wanneer de update precies voor jou beschikbaar zal zijn blijft dus even afwachten, maar tegen het weekend kan je er normaal mee aan de slag.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business