Nieuws

Twee nieuwe fabrikanten wagen zich aan Windows Phone

Mobiel Windows is nog altijd niet erg populair. Twee nieuwe fabrikanten engageren zich nu om Windows Phones op de markt te brengen, in een poging het tij te keren.

Microsoft is sinds kort zelf een ontwikkelaar van smartphones, maar het is niet omdat het bedrijf een stuk van Nokia overnam dat andere telefoonbouwers geen Windows Phones meer mogen maken. Gezien het povere marktaandeel van het mobiele besturingssysteem van Windows, en de bijbehorende toestellen, mag de softwaregigant blij zijn met elk beetje nieuw enthousiasme.

Dat enthousiasme komt vandaag van het Chinese bedrijf K-Touch en het in Florida gebaseerde BLU. Beide fabrikanten willen smartphones met Windows Phone op de markt brengen en allebei mikken ze op het goedkopere segment van de markt. Hoe meer telefoons met Windows er verkocht worden, hoe relevanter en bijgevolg populairder het platform zal worden. Een goede zaak voor Microsoft dus.

[related_article id=”161452″]

Of ook wij in Europa sterke interesse zullen tonen in de smartphones van Blu en K-touch is twijfelachtig. De van punctuatie ontzegde slogan van K-Touch, Kiss face Touch heart, spreekt alvast niet erg aan.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business