Nieuws

Samsung stoomt nieuwe iPhone 6-rivaal klaar

Samsung stoomt naar verluidt een nieuwe high-end smartphone klaar voor lancering in augustus. Die zal de concurrentie moeten aangaan met de iPhone 6.

Samsung zou werken aan een nieuwe high-end smartphone die volgende maand verschijnt en een antwoord moet bieden op de iPhone 6 die in het najaar door Apple zal worden onthuld.

De Koreaanse publicatie ETNews schrijf dat Samsung aan een toestel werkt dat momenteel door het leven gaat als de Galaxy Alpha. De publicatie baseert zich daarvoor op anonieme bronnen die op de hoogte zijn van Samsungs plannen. Volgens het bericht wil de fabrikant de smartphone in de winkelrekken krijgen voor Apple de kans heeft om zijn nieuwe iPhone aan te kondigen.

[related_article id=”161563″]

De Galaxy Alpha zou volgens ETNews een metalen behuizing krijgen en gepositioneerd worden tussen de Galaxy S5 en de Galaxy Note. Het gaat mogelijk om hetzelfde toestel dat eerder al in de geruchtenmolen opdook onder de naam Galaxy F. Die smartphone zou worden uitgerust met een Qualcomm Snapdragon 805-chipset, een WQHD-scherm en 3 GB RAM.

Eerder lanceerde Samsung al een geüpdatete versie van de Galaxy S5 met LTE-Advanced die voor de Zuid-Koreaanse markt bedoeld was. Het is niet duidelijk of de Galaxy Alpha eveneens alleen bedoeld is voor een plaatselijke lancering of wereldwijd zal worden uitgebracht als nieuw vlaggenschip.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business